هیج مقاله ای در این دسته موجود نیست ، اگر نام زیر دسته ها نمایش داده می شود ، آن ها شامل مقالاتی هستند.

زیر مجموعه ها

 

در این بخش مقالاتی پیرامون توانایی‌های آباکوس و یا قابلیت‌هایی که در نسخه‌های جدیدتر به آن اضافه می‌شود، قرار می‌گیرند. هدف نهایی از این مقالات، پاسخ به این سؤال است که «آیا آباکوس برای شبیه‌سازی مسئله‌ی موردنظر شما مناسب است یا خیر؟» و یا اینکه «استفاده از آباکوس به صرفه است و یا اینکه می‌توان مسئله موردنظر را در نرم‌افزارهای دیگر به شکل ساده‌تر و راحت‌تر پیاده‌سازی نمود؟». سعی می‌شود که مقالات این بخش بروز بوده و متناسب با آخرین نسخه‌های رسمی ارائه شده از آباکوس باشند.


 

 

همیشه در همه کارها، یک سری نکات ریز و جزئی وجود دارد که به انجام سریعتر و راحتتر آن کمک زیادی می‌کند. این نکات شاید در نگاه اول جزئی و بی‌اهمیت به نظر برسند، اما می‌توانند بسیار کاربردی باشند. کار با نرم افزار آباکوس نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این قسمت می‌توانید نکاتی کاربردی را که یا حاصل تجربه شخصی هستند و یا از سایر منابع جمع‌آوری شده‌اند، مشاهده کنید.

 

 همان‌طور که از نام بخش مشخص است، مقالاتی با سطح آموزشی مقدماتی تا متوسط در این دسته قرار می‌گیرند. مقالاتی که بیشتر برای کابران جدید و کسانی که به دلیل نوع پروژه موردنظر، به‌تازگی کار با آباکوس را شروع کرده‌اند، مناسب هستند. این مقالات دربردارنده‌ی اطلاعاتی کاربردی بوده و به پیش‌نیاز خاصی برای درک آن‌ها احتیاج نیست.


 

 

برخلاف مقالات قرار گرفته در بخش «مباحث مقدماتی»، مقالات این بخش دارای سطحی پیشرفته بوده و برای کاربران نسبتاً قدیمی‌تر آباکوس مناسب هستند. سطح این مقالات متوسط به بالا است و معمولاً برای درک مفاهیم آن‌ها به اطلاعاتی قبلی، پیرامون کلیات نرم‌افزار آباکوس نیاز است. از همین رو، بیشتر اوقات یک یا چند مقاله از بخش «مباحث مقدماتی» به‌عنوان پیش‌نیاز مقاله‌های این بخش ذکر می‌شوند. توصیه می‌شود قبل از مراجعه به مقاله موردنظر در این بخش، ابتدا پیش‌نیازهای ذکر شده را مطالعه فرمایید. 


 

 

شاید اصلی‌ترین تفاوت یک کاربر حرفه‌ای و با تجربه‌ی آباکوس با فردی که تازه کار با این نرم‌افزار را شروع کرده، توانایی وی در رفع اشکال و خطاهای پیش‌آمده تا گرفتن حل نهایی از آباکوس باشد. چون آباکوس از روشی عددی برای حل مسئله استفاده می‌نماید، بیشتر اوقات پس از اتمام مراحل پیش‌پردازش و ارسال مدل به حلگر، یا در همان ابتدای حل و یا در حین حل با خطاهایی مواجه می‌شویم که بدون رفع آن‌ها رسیدن به جواب ممکن نیست. در این بخش سعی شده است تا خطاهایی را که کاربر به‌‌طور معمول با آن‌ها مواجه می‌شود، ذکر نموده و به‌طور مختصر چگونگی رفع آن‌ها را توضیح دهیم.