هیج مقاله ای در این دسته موجود نیست ، اگر نام زیر دسته ها نمایش داده می شود ، آن ها شامل مقالاتی هستند.

زیر مجموعه ها

 

 با توجه به هزینه‌ی بالای آزمایش دستگاه‌ها و قالب‌های مورد استفاده در فرایندهای تولید، شبیه‌سازی المان محدود در این‌گونه مسائل اهمیت فراوانی یافته است. با استفاده از شبیه‌سازی، می‌توان پارامترهای بهینه را برای انجام فرایند به بهترین شکل ممکن، بدون نیاز به انجام آزمایش‌های تجربی متعدد (و دست‌کم با تعداد آزمایش‌هایی بسیار کمتر) یافت و در فرایند نهایی اعمال نمود.

در این قسمت، پروژه‌هایی که به شبیه‌سازی فرایند تولید (نورد، اکستروژن، کشش عمیق و...)، دستگاه‌ها و قالب‌های مربوطه، محاسبات مربوط به آن‌ها و یا بهینه‌سازی پارامترهای مؤثر اختصاص دارند، قرار می‌گیرند.

 

 یکی از اصلی‌ترین وظایف مهندسان، طراحی ماشین‌ها و قطعاتی با قابلیت تحمل بارهای وارده و شرایط مکانیکی حاکم بر آن‌هاست. با توجه به محدودیت روش‌های تحلیلی برای محاسبه توزیع تنش و یافتن عمر قطعات، استفاده از روش المان محدود می‌تواند سبب سادگی کار مهندسین شده و دقت و سرعت طراحی نهایی را بالا ببرد. 

مسائل مربوط به طراحی استاتیکی و یا خستگی قطعات در مورد اجزای مختلف، در این بخش دسته‌بندی می‌شوند.

 

 امروزه مواد کامپوزیتی (که دسته وسیعی از مواد مصنوعی ساخت بشر را دربر می‌گیرند)، کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف و کاربردهای مهندسی یافته‌اند. بسیاری معتقدند که عصر فلزات پایان یافته و ما وارد عصر مواد کامپوزیتی شده‌ایم. در صنایع پیشرفته، به دلیل نسبت استحکام به وزن بسیار بالای کامپوزیت‌ها و به‌ویژه قابلیت ایجاد خواص جهتی و هدفمند آن‌ها، فلزات و مواد آلیاژی سنتی در حال جایگزین شدن با این مواد هستند.

در این بخش، پروژه‌های پیرامون کاربرد مواد کامپوزیتی و شبیه‌سازی قطعات کامپوزیتی، به همراه مسائل مربوط به استحکام و عمر، مورد توجه قرار می‌گیرند. 

  سایر پروژه‌های متفرقه که در هیچ‌یک از موارد فوق قابل دسته‌بندی نبوده‌اند، در این زیرمجموعه گنجانده شده است. مسائلی همچون طراحی و شبیه‌سازی چند مکانیزم کاربردی، مسائل سیالاتی-جامداتی، مسائل دینامیکی و ارتعاشاتی و... در این دسته قرار می‌گیرند.