نام پروژه: تخمین عمر قفل مکانیزم دریچه پروانه ای

 

این مکانیزم قفل، مکانیزم موجود در صندوق عقب  ماشین  رنو بوده  و کاربرد فراوانی در انو اع مکانیزم های قفل‌شو دارد. این مکانیزم، جهت قفل کردن تخت ایمن در برابر زلزله (نمونه ­ی آن در تبلیغات تلویزیونی نیز موجود است) در حالتی که فرد بر روی آن خوابیده، مورد استفاده قرار گرفته است. در این پروژه، قفل مورد نظر  از لحاظ نیرویی و تخمین عمر مورد تحلیل قرار گرفته و نتایج، پاسخگویی آن برای عمر موردنظر تحت بارگذاری خستگی مشخص را نشان می ­دهد. از موارد مورد استفاده در این تحلیل، تحلیل استاتیکی غیرخطی، استفاده از تکنیک Remesh می‎باشد.

 

 

 

 

نام پروژه: تحلیل برخورد کن ست به زمین 

کن­ست مجموعه­‎ای شامل محفظه (قوطی) و بالشتک هواست که از ارتفاع بالای زمین رها می‎­شود. این مجموعه به صورت استاندارد و با مأموریت­‎هایی تعریف شده در مسابقاتی با همین نام مورد استفاده قرار می­‎گیرد. این مجموعه باید در لحظه برخورد با زمین مورد بررسی قرار گرفته و ایمنی اجزای آن در برابر نیروها تضمین شود. این موضوع مخصوصاً در مورد برد الکترونیکی که در مسابقات برای حداکثر مقدار تنش وارد بر آن محدودیت تعیین می‎­گردد، اهمیت دارد. تحلیل دینامیکی مساله برخورد با سرعت اولیه به زمین، استفاده از ماده با خواص جهتی برای شبیه سازی برد الکتریکی، شبیه سازی رفتار هوای موجود در بالشتک (کیسه هوای) مجموعه و بررسی وضعیت تنشی اجزای مجموعه در هنگام بخورد با زمین (به ویژه برد الکترونیکی) از موارد مورد بررسی در این پروژه می­‎باشد.

 

نام پروژه: بررسی نیروهای وارد بر کن­ست در لحظه بازشدن چتر

هدف از این شبیه ­سازی، بررسی نیرویی سازه پس از باز شدن چتر و اعمال ناگهانی بار ترمزی به آن است. فرض شده است که با باز شدن لحظه ­ای چتر، 10 برابر شتاب گرانش (10g) در جهت خلاف حرکت (به سمت بالا) به  صورت لحظه ای به سازه وارد شود. اگر از وزن نخ ­ها و چتر صرفنظر شود، اثر این شتاب ترمزی با اعمال نیرویی معادل به سمت بالا بر سازه قابل بررسی است. این نیرو در نقطه اتصال نخ ­های چتر به بدنه، به ­صورت نیرویی متمرکز اعمال می ­گردد. طبق قوانین برای حداکثر تنش ایجاد شده در اجزا محدودیت وجود دارد. این موضوع به ­ویژه در مورد قطعات حساس مانند برد الکترونیکی و GPS مهم است.

 

 

نام پروژه: سامانه تعلیق لاستیکی

در اين سامانه، قطعاتي از جنس لاستيک، به عنوان جاذب انرژي عمل مي‎کند. در حقيقت، ميله، بار پيچشي را به محل لاستيک‎‏ها منتقل نموده و اين لاستيک است که بار را تحمل کرده و انرژي جنبشي ناشي از سقوط در دست‏‎انداز را در خود ذخيره مي‏‎کند. شبیه سازی عملکرد این سامانه به دلایل فرض ابرکش‏ساني (هایپر الاستیک) و تغییر شکل زیاد، وجود پیش بار بر روی قطعات لاستیکی، تماس و رفتار غیرخطی معادله ساختاری و هيسترزيس و تراکم ناپذیر بودن لاستیک امری دشوار می­‎باشد.  مراحل مونتاژ لاستیک در داخل پروفیل به کمک ترفندی خاص میسر گردید که استحکام قطعات را دچار مشکل ننماید. پس از ساخت این سامانه و نصب آن بر روی یک کانتینر 1200 کیلوگرمی، در تست میدانی نتایج رضایت بخشی حاصل گردید.