تدریس خصوصی تدریس خصوصی
با توجه به استقبال همیشگی از شکل سنتی آموزش، امکان تشکیل کلاس‌های حضوری به صورت فردی نیز در آباکوس سنتر فراهم شده است. ما کلاس‌های تدریس خصوصی را با سطح دانش و نیاز شما ترتیب می‌دهیم. تدریس خصوصی در سطوح مختلف مقدماتی، کاربردی، پیشرفته و تخصصی، همگی متناسب با درخواست شما قابل ارائه هستند. همچنین امکان تدریس خصوصی در موضوعی خاص و بر اساس پروژه مورد نظر شما فراهم است.
More detail
مشاوره و پشتیبانی مشاوره و پشتیبانی
انجام فرایند شبیه‎سازی و رسیدن به پاسخ نهایی همواره دارای روند مشخص و ساده‌ای نیست و گاهی ممکن است در مسیر حل، اشکالاتی پدید آید که وقت زیادی از پروژه را بی‎دلیل به خود اختصاص می‌دهند. در این‌گونه حالت‌ها، تنها تجربه‎های عملی کار با نرم افزار می تواند راه‌گشا باشد. در این قسمت از سایت، متخصصان سایت اباکوس سنتر، آماده هستند تا در مسئله موردنظر شما، راهنمایی‌های لازم را انجام دهند.    
More detail
انجام پروژه صنعتی انجام پروژه صنعتی
با توجه به گسترش کاربرد شبیه سازی در صنعت، تحلیل‌های المان محدود در بسیاری از پروژه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. مجموعه متخصصان آباکوس سنتر، آماده هستند تا کلیه امور مربوط به پروژه صنعتی مورد نظر شما، از قبیل تحقیقات اولیه، شبیه‌سازی، رفع خطا، تهیه گزارش‌های لازم و همچنین آموزش و توضیح روند انجام شبیه‌سازی و حل مسئله به کاربران موردنظر، را به طور کامل و با کیفیت و قیمت مناسب به انجام برسانند.
More detail

 

هنگامی که راهنمای آباکوس (مانند کتابچه Abaqus Analysis User's Manual) را می‎خوانیم، دو روش وارد نمودن دستورات را ملاحظه می‎کنید، مانند دستور تعریف ماده که به‎صورت زیر بیان شده‎است:

البته گاهی هم ممکن است تنها روش اول (Input File Usage) موجود بوده و خبری از روش دیگر (یعنی استفاده از محیط گرافیکی یا Abaqus/CAE) نباشد!

 

در حقیقت، انجام پاره ای از کارها در آباکوس فقط از طریق Input File عملی است. اما نحوه وارد نمودن این دستورات چگونه است؟

به‎­طور کلی، برای این منظور دو روش وجود دارد:

1- ویرایش دستی Input File : ابتدا باید فایل inp را ایجاد نمود. برای این‎کار بعد از تکمیل عملیات مورد نیاز در ماژول ‎های مختلف، به ماژول Job رفته و با کلیک بر روی Job Manager، پس از ساختن job مورد نظر، روی گزینه Write Input کلیک نمایید تا فایل inp در مسیر کاری ایجاد شود. به کمک یک ویرایشگر متنی (مانند Notepad++) به سادگی می‎توانید دستورات مورد نظر را در محل مناسب آن­‎ها جایگذاری نمایید. سپس از طریق همان  ماژول Job و با ساختن یک job جدید، به جای model، قسمت  Input File را انتخاب کرده و با دادن مسیر این فایل، آن را برای حل می‎فرستید. اما این نحوه برای انجام تغییرات متعدد کمی دست و پاگیر است.

2- وارد نمودن دستورات از طریق محیط گرافیکی: از طريق منوي Model  و گزينه Edit keyword دستور مورد نظر را در input file ارسالي براي تحليل جاي گذاري نموده و بقیه کارها را به صورت معمول انجام می دهیم. 

مثال:

فرض کنید می‎­خواهیم از مدل ماده پارچه در بخشی از مدل‎سازی خود استفاده کنیم. امکان وارد نمودن داده‎­ها برای این مدل ماده، در محیط گرافیکی فراهم نیست.

براي تعريف پاسخ پارچه در جهت تار از دستور UNIAXIAL, COMPONENT=1 و در جهت پود از دستور UNIAXIAL, COMPONENT=2 و پاسخ برشي از دستور UNIAXIAL COMPONENT=SHEAR استفاده مي‌گردد. این خصوصيات پارچه را می­‎توان مطابق شكل زير وارد نمود:

در ضمن دقت شود فایل‎هایی که از راهنمای نرم افزار فرخوانی می شود معمولا با پسوند inp  می‎باشد. همچون مثال فوق، پاره ای از دستورات موجود در این فایل­ها، تنها در قالب inp فایل مفهوم دارند و با وارد کردن این فایل به محیط گرافیکی قابل رویت نیستند. پس همواره برای اجرای این فایل ها و دیدن نتایج، حتماً حتماً از روشی که در بالا برای تعریف Job با استفاده از inp فایل صورت گرفت، استفاده نمایید؛ یعنی هنگام تعریف Job، خود inp فایل را با انتخاب گزینه Input File به حلگر بدهید و از انتخاب Model بپرهیزید.

 

 

 

برای ارسال دیدگاه اینجا را کلیک نمایید.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید